Bu sitede bulunan yazılar memnuniyetsizliğiniz halınde olursa bizimle iletişime geçiniz ve o yazıyı biz siliriz. saygılarımızla

    uzman öğretmenlik 1. modül soruları

    1 ziyaretçi

    uzman öğretmenlik 1. modül soruları bilgi90'dan bulabilirsiniz

    Uzman ve Baş Öğretmenlik Test Soruları 1. Modül 1. Test

    Uzman ve Baş Öğretmenlik Test Soruları 1. Modül 1. Test

    Uzman ve Baş Öğretmenlik Test Soruları 1. Modül 1. Test

    Uzman ve Baş Öğretmenlik Test Soruları 1. Modül 1. Test

    Uzman Öğretmenlik Test Soruları 1. Modül 1. Test

    Yazı kaynağı : www.mustafa-turan.com

    Uzman Öğretmenlik Modül 1- Deneme Soruları

    Uzman Öğretmenlik Deneme Sınavları Tüm Modüller İçin - Başöğretmenlik Deneme Sınavları

    Uzman Öğretmenlik Deneme Sınavları Tüm Modüller İçin - Başöğretmenlik Deneme Sınavları

    Bu sayfa da güncel uzman öğretmenlik ve Başöğretmenlik Deneme Sınavları ve Çalışma Notları Paylaşılacaktır.

    2022 Uzman Öğretmenlik Deneme Sınavı PDF

    2022 Uzman Öğretmenlik Deneme Sınavı PDF indir

    📌Türkiyenin En Büyük UZMAN ÖĞRETMEN ve BAŞÖĞRETMEN paylaşım grubuna katılın!https://t.me/uzmanogretmenlik
    📌Uzman Öğretmenlik-Başöğretmenlik Sınavı Soru Çözüm grubuna katılın! https://t.me/uzmanogretmenliksorucozum

    ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME DENEME VE FÖYLERİ

    2022 Uzman Öğretmenlik Deneme Sınavı PDF

    2022 Uzman Öğretmenlik Deneme Sınavı PDF indir

    1.MODÜL

    MODÜL 1: ÖĞRENME VE ÖĞRETME SÜREÇLERİ

    Uzman Öğretmenlik 2022 Deneme Sınavı PDF indir

    Uzman ve Başöğretmenlik 1. Modül Deneme-1

    Uzman ve Başöğretmenlik 1. Modül Deneme-2

    Uzman ve Başöğretmenlik 1. Modül Deneme-3

    Uzman ve Başöğretmenlik 1. Modül Deneme-4

    Uzman ve Başöğretmenlik 1. Modül Deneme-5

    Uzman Öğretmenlik 2022 Deneme Sınavı PDF

    Uzman ve Başöğretmenlik 1. Modül Hazırlık Soruları-FÖY 1

    Uzman ve Başöğretmenlik 1. Modül Hazırlık Soruları-FÖY 2

    Uzman ve Başöğretmenlik 1. Modül Hazırlık Soruları-FÖY 3

    Uzman ve Başöğretmenlik 1. Modül Hazırlık Soruları-FÖY 4

    Uzman ve Başöğretmenlik 1. Modül Hazırlık Soruları-FÖY 5

    2.MODÜL

    MODÜL 2: ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME

    Uzman Öğretmenlik 2022 Deneme Sınavı PDF

    Uzman ve Başöğretmenlik 2. Modül Hazırlık Soruları-FÖY 1

    Uzman ve Başöğretmenlik 2. Modül Hazırlık Soruları-FÖY 2

    Uzman ve Başöğretmenlik 2. Modül Hazırlık Soruları-FÖY 3

    Uzman ve Başöğretmenlik 2. Modül Hazırlık Soruları-FÖY 4

    Uzman ve Başöğretmenlik 2. Modül Hazırlık Soruları-FÖY 5

    Uzman Öğretmenlik 2022 Deneme Sınavı PDF indir

    Uzman ve Başöğretmenlik 2. Modül Deneme-1

    Uzman ve Başöğretmenlik 2. Modül Deneme-2

    Uzman ve Başöğretmenlik 2. Modül Deneme-3

    Uzman ve Başöğretmenlik 2. Modül Deneme-4

    Uzman ve Başöğretmenlik 2. Modül Deneme-5

    📌Türkiyenin En Büyük UZMAN ÖĞRETMEN ve BAŞÖĞRETMEN paylaşım grubuna katılın!https://t.me/uzmanogretmenlik
    📌Uzman Öğretmenlik-Başöğretmenlik Sınavı Soru Çözüm grubuna katılın! https://t.me/uzmanogretmenliksorucozum

    3.MODÜL

    MODÜL 3: ÖZEL EĞİTİM VE REHBERLİK

    3. Modül Uzman Öğretmenlik Föy ve Denemeler

    2022 Uzman Öğretmenlik Deneme Sınavı PDF

    Uzman ve Başöğretmenlik 3. Modül Hazırlık Soruları-FÖY 1

    Uzman ve Başöğretmenlik 3. Modül Hazırlık Soruları-FÖY 2

    Uzman ve Başöğretmenlik 3. Modül Hazırlık Soruları-FÖY 3

    Uzman ve Başöğretmenlik 3. Modül Hazırlık Soruları-FÖY 4

    Uzman ve Başöğretmenlik 3. Modül Hazırlık Soruları-FÖY 5

    MODÜL 4: EĞİTİMDE ARAŞTIRMA VE AR-GE ÇALIŞMALARI
    MODÜL 5: EĞİTİMDE KAPSAYICILIK
    MODÜL 6: ÇEVRE EĞİTİMİ VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ
    MODÜL 7: SOSYAL ETKİLEŞİM VE İLETİŞİM
    MODÜL 8: DİJİTAL YETKİNLİK
    MODÜL 9: GÜVENLİ OKUL VE OKUL GÜVENLİĞİ

    Modül 9 Güvenli Okul ve Okul Güvenliği Soru Föyleri ve Deneme Sınavları

    Güvenli Okul ve Okul Güvenliği Soru Föyü-35 için TIKLAYIN 
     

    Modül 8 Dijital Yetkinlik Soru Föyleri ve Deneme Sınavları

    Dijital Yetkinlik Soru Föyü-32 için TIKLAYIN 
    Dijital Yetkinlik Soru Föyü-33 için TIKLAYIN
    Dijital Yetkinlik Soru Föyü-34 için TIKLAYIN

    Dijital Yetkinlik Deneme Sınavı-1 için TIKLAYIN
    Dijital Yetkinlik Deneme Sınavı-2 için TIKLAYIN
    Dijital Yetkinlik Deneme Sınavı-3 için TIKLAYIN

    Modül 7 Sosyal Etkileşim ve iletişimi Soru Föyleri ve Deneme Sınavları

    Sosyal Etkileşim ve iletişim Soru Föyü-29 için TIKLAYIN 
    Sosyal Etkileşim ve iletişim Soru Föyü-30 için TIKLAYIN
    Sosyal Etkileşim ve iletişim Soru Föyü-31 için TIKLAYIN

    Sosyal Etkileşim ve iletişim Deneme Sınavı-1 için TIKLAYIN

    Sosyal Etkileşim ve iletişim Deneme Sınavı-2 için TIKLAYIN
    Sosyal Etkileşim ve iletişim Deneme Sınavı-3 için TIKLAYIN 

    Modül 6 Çevre Eğitimi ve iklim Değişikliği Soru Föyleri ve Deneme Sınavları

    Çevre Eğitimi ve iklim Değişikliği Soru Föyü-26 için TIKLAYIN 
    Çevre Eğitimi ve iklim Değişikliği Soru Föyü-27 için TIKLAYIN
    Çevre Eğitimi ve iklim Değişikliği Soru Föyü-28 için TIKLAYIN

    Çevre Eğitimi ve iklim Değişikliği Deneme Sınavı-1 için TIKLAYIN
    Çevre Eğitimi ve iklim Değişikliği Deneme Sınavı-2 için TIKLAYIN
    Çevre Eğitimi ve iklim Değişikliği Deneme Sınavı-3 için TIKLAYIN

    Modül 5 Eğitimde Kapsaycılık Soru Föyleri ve Deneme Sınavları

    Eğitimde Kapsayıcılık Soru Föyü-21  için TIKLAYIN 
    Eğitimde Kapsayıcılık Soru Föyü-22  için TIKLAYIN
    Eğitimde Kapsayıcılık Soru Föyü-23  için TIKLAYIN 
    Eğitimde Kapsayıcılık Soru Föyü-24  için TIKLAYIN 

    Eğitimde Kapsayıcılık Deneme Sınavı-1 için TIKLAYIN
    Eğitimde Kapsayıcılık Deneme Sınavı-2 için TIKLAYIN
    Eğitimde Kapsayıcılık Deneme Sınavı-3 için TIKLAYIN 

    Modül 4 Eğitim Araştırmaları ve Ar-Ge Çalışmaları Soru Föyleri ve Deneme Sınavları

    Eğitim Araştırmaları ve Ar-Ge Çalışmaları Soru Föyü-17  için TIKLAYIN 
    Eğitim Araştırmaları ve Ar-Ge Çalışmaları Soru Föyü-16  için TIKLAYIN 
    Eğitim Araştırmaları ve Ar-Ge Çalışmaları Soru Föyü-17  için TIKLAYIN
    Eğitim Araştırmaları ve Ar-Ge Çalışmaları Soru Föyü-18  için TIKLAYIN 
    Eğitim Araştırmaları ve Ar-Ge Çalışmaları Soru Föyü-19  için TIKLAYIN 
    Eğitim Araştırmaları ve Ar-Ge Çalışmaları Soru Föyü-20  için TIKLAYIN 

    Eğitim Araştırmaları ve Ar-Ge Çalışmaları Deneme Sınavı-1 için TIKLAYIN
    Eğitim Araştırmaları ve Ar-Ge Çalışmaları Deneme Sınavı-2 için TIKLAYIN
    Eğitim Araştırmaları ve Ar-Ge Çalışmaları Deneme Sınavı-3 için TIKLAYIN 
    Eğitim Araştırmaları ve Ar-Ge Çalışmaları Deneme Sınavı-4 için TIKLAYIN

    Modül-3: Özel Eğitim ve Rehberlik Soru Föyleri-Deneme Föyleri ve Deneme Sınavları

    Özel Eğitim ve Rehberlik Deneme-5 için TIKLAYIN 
    Özel Eğitim ve Rehberlik Deneme-4 için TIKLAYIN
    Özel Eğitim ve Rehberlik Deneme-3 için TIKLAYIN
    Özel Eğitim ve Rehberlik Deneme-2 için TIKLAYIN
    Özel Eğitim ve Rehberlik Deneme-1 için TIKLAYIN

    Özel Eğitim ve Rehberlik Soru Föyü-15 için TIKLAYIN 
    Özel Eğitim ve Rehberlik Soru Föyü-14 içinTIKLAYIN
    Özel Eğitim ve Rehberlik Soru Föyü-13 için TIKLAYIN
    Özel Eğitim ve Rehberlik Soru Föyü-12 için TIKLAYIN 

    Modül-2: Ölçme ve Değerlendirme Soru Föyleri

    Modül-2:Ölçme ve Değerlendirme Soru Föyü-11 için TIKLAYIN
    Modül-2:Ölçme ve Değerlendirme Soru Föyü-10 için TIKLAYIN 
    Modül-2:Ölçme ve Değerlendirme Soru Föyü-9 için TIKLAYIN
    Modül-2:Ölçme ve Değerlendirme Soru Föyü-8 için TIKLAYIN
    Modül-2:Ölçme ve Değerlendirme Soru Föyü-7 için TIKLAYIN
    Modül-2:Ölçme ve Değerlendirme Soru Föyü-6 için TIKLAYIN 

    Modül-1: Öğrenme ve Öğretme Süreçleri Soru Föyleri

    Modül-1:Öğrenme ve Öğretme Süreçleri Soru Föyü-1 için TIKLAYIN
    Modül-1:Öğrenme ve Öğretme Süreçleri Soru Föyü-2 için TIKLAYIN
    Modül-1:Öğrenme ve Öğretme Süreçleri Soru Föyü-3 için TIKLAYIN
    Modül-1:Öğrenme ve Öğretme Süreçleri Soru Föyü-4 için TIKLAYIN 
    Modül-1:Öğrenme ve Öğretme Süreçleri Soru Föyü-5 için TIKLAYIN 

    Öğrenme ve Öğretme Süreçleri Mini Denemeler

    Modül-1:Öğrenme ve Öğretme Süreçleri Mini 3.Deneme sınavı için TIKLAYIN 
    Modül-1:Öğrenme ve Öğretme Süreçleri Mini 2.Deneme sınavı için TIKLAYIN 
    Modül-1:Öğrenme ve Öğretme Süreçleri Mini 1.Deneme sınavı için TIKLAYIN 

    Ölçme ve Değerlendirme Soru Föyleri - Denemeleri

    Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik Sınavı “Özel Eğitim ve Rehberlik” Deneme Sınavı (15 sorulu)
    1.Aşağıdaki rehberlik ilkelerinden hangisi bireyin özgür seçimler yapabilmesiyle daha çok ilişkilidir?
    A) Rehbeıliltte gizlilik esastır.
    B) Rehberlik uygulamaları okulun amaç ve ihtiyacına göre farkldaşabilir.
    C) Rehberlik hizmetleri yaşam boyu sunulur.
    D) Rehberlik hizmetleri hem bireye hem de topluma karşı sorumludur.
    E) Rehberliğin temelinde demokratik ve insancıl bir anlayış vardır.

    2.7. sınıf öğrencisi Ali. öğretmenlerinin gözüne girmek ve arkadaşları tarafından sınıfın en çalışkan öğrencisi olarak değerlendirilmek için sürekli pamuk kaldırmakta ve derslerde ön planda olmaya çalışmaktadır. Buna göre Ali’nin davranışları öncelikle aşağıdaki ihtiyaçlardan hangisini karşılamaya yöneliktir? 
    A) Fizyolojik
    B) Bilme anlama
    C) Sevgi
    D) Saygı- statü
    E) Güvenlik

    3.Bireyin içerisinde bulunduğu mesleki gelişim döneminin ödevlerini yerine getirmesi ve kendine uygun meslek seçebileoek düzeyde olması aşağıdaki kavramlann bangisiyle en doğru şekilde açıklanabilir? 
    A) Yetenek
    B) Değer
    C) Öz yetkinlik
    D) Mesleki olgunluk
    E) Statü

    4.Ülkemiz. her zaman farklı ülkelerden göç almaktadır. Bunun sonucunda da bazı bölgelerimizde dc okullarda göçmen sayısı anmaktadır. Buna göre öğretmenin, öğrencilerinin göçmenlere karşı duygu, düşünce ve davranışlarıyla ilgili bilgi sahibi olmalarını sağlamak için aşağıdaki tekniklerin hangisinden yararlanması uygundur? 
    A) Kişilik envanteri
    B) Basan testi
    C) Tutum envanteri
    D) İlgi envanteri
    E) Yetenek testi

    5.Ailesinin baskıları nedeniyle kendine uygun meslek seçmekte zorlanan öğrenciye hangi hizmet sunulmalıdır?
    A) Müşavirlik
    B) Çevre ile ilişkiler
    C) Aile ile ilişkiler
    D) Psikolojik danışma
    E) Bilgi verme

    6.Lise son sınıftan bir grup öğrencinin birinci sınıfa yeni başlayan öğrencilere okulu, okul personelini, okulun çevresini tanıtmakla görevlendirilmesi aşağıdaki hizmetlerden hangisine örnekti?
    A) Grup rehberliği
    B) Akran ara buluculuğu
    C) Akran danışmanlığı
    D) Çevre ile İlişkiler
    E) Süpervizyon

    7.Bir anne, çocuğuna grip aşısı vurdurmuk istemektedir. Ancak çocuğu iğne vunılmaktan korktuğu için aşı vunılmak istememektedir. Anne, aşağıda vailen ifadekrden hangisini kullanırsa “ben dili”ne uygun bir tepki vermiş olur? 
    A) Aşı olmaktan korkuyorsun.
    B) Ben de çocukken aşı olmaktan korkardım.
    C) Aşı olmazsan hasta olursun.
    D) Aşı olmazsan kışın grip olduğunda hastalığının ağır geçmesinden endişeleniyorum
    E) Aşı olursan erkenden eve gidebileceksin ve yarın da tatil yapacaksın.

    8.Yaptığı bir araştırma kapsamında öğrencilerinin “Orman arazilerinin imam açılmasına yönelik duygu. düşünce ve davranış eğilimIerini” belirmek isteyen bir öğretmenin aşağıdaki tekniklerden hangisine başvurması en uygundur? 
    A) Problem tarama listesi
    B) Kişilik testi
    C) Tutum ölçeği
    D) Soru listesi
    E) Arzu listesi

    9.Aşağıdakilerden hangileri öğrencilerin kendileri hakkındaki bilgileri yine kendilerinin yazarak serbestçe rapor etmesi tekniğidir? 
    A) Otobiyografi
    B) Kimdir bu?
    C) Sosyometri
    D) Başarısızlık nedenleri anketi
    E) Problem tarama listesi

    10.Sınıfında özel eğitime muhtaç bir öğrencinin olduğunu bilen bir öğretmen öğrencinin sorunlarının tanımlanması ve öğrencinin sınıf içinde varlığını sürdürmesi için önemli görevler düşmektedir. Öğretmenin, özel eğitime muhtaç öğrencilerine yardım için aşağıdakilerden hangisini yapması beklenmez?
    A) Özel eğitime muhtaç çocukların tanılanmasında, tedavisinde ve yöneltme boyutunda gerekli çalışmaları yürütmesi
    B) Çocukların kendilerini rahatça ifade etmelerine fırsat vererek onların duygularını yaşayobilmelerine yardımcı olması
    C) Engelli öğrencilerin yeteneklerini en üst düzeyde sergileyebilecekleri yarışmalar, projeler geliştirmesi
    D) Ana babanın çocuklarını kabullenmelerine ilişkin duygularının geliştirilmesine yardım etmesi
    E) Okuldaki diğer branş veya sınıf öğretmenleriyle bir araya gelerek daha etkin ve sürekli hizmet vermenin yollarını araması

    11.Özel bir okul yöneticisi, iş başvurusunda bulunan birkaç aday öğretmenle görüşmüş ve bu görüşmede izlenimlerini önceden hazırladığı bir derecelendirme ölçeğine kaydetmiştir. Daha sonra derecelendirme ölçeklerini gözden geçirdiğinde adaylara çoğunlukla düşük puanlar verdiğini fark etmiştir. Buna göre, okul yöneticisinin adaylara düşük puanlar vermesi, derecelendirme ölçeklerinin kullanılmasında karşılaşılan hata türlerinden hangisiyle açıklanabilir? 
    A) Genelleme
    B) Mantık
    C) Anlam
    D) Yetersiz gözlem
    E) Kişisel yanlılık

    12.Özel bir okul yöneticisi Ahmet Bey, iş başvurusunda bulunan birkaç aday öğretmenle görüşmüş ve görüşme sırasındaki izlenimlerini önceden hazırladığı bir derecelendirme ölçeğine kaydetmiştir. Bununla birlikte, ölçekte yer alan bazı özellikleri adaylarda tam olarak görememiş, bu özellikleri adayların diğer özelliklerinden yordamak zorunda kalmıştır. Ahmet Bey, görüşme sonunda bir adayı işe almasına karşın, seçtiği öğretmenin aradığı niteliklere tam olarak sahip olduğundan emin olamamıştır. Buna göre, Ahmet Bey’in uygun adayı seçmekte zorlanması, dereceleme ölçeklerinin kullanılmasında karşılaşılan hata türlerinden hangisiyle açıklanabilir? 
    A) Genelleme
    B) Mantık
    C) Sosyal kabul
    D) Gözlem yetersizliği
    E) Kişisel yanlılık

    13.Özel eğitim hizmetleri yönetmeliğine göre, aşağıdakilerden hangisi kaynaştırma eğitiminin ilkelerinden deijildir? 
    A) Özel eğitim gerektiren her bireyin akranlarıyla birlikte aynı kurumda eğitim görme hakkı vardır. 
    B) Kaynaştırma eğitimine devam eden öğrenciler, özel gereksinimlerin göre birkaç sınıfta toplanırlar. 
    C) Bütün bireyler öğrenebilir ve öğretilebilir.
    D) Karar verme süreci; aile-okul-eğitsel tanımlama, izleme ve değerlendirme ekibi dayanışmasına dayalı olarak gerçekleşir. 
    E) Hizmetler bireyin yetersizliğine göre değil, bireylerin eğitim gereksinimine göre planlanır.

    14.Nakil gelen öğrenci toplu dosyaları hangi rehberlik görevlisi tarafından incelenir ve değerlendirilir?
    A) Sınıf Rehber Öğretmenleri
    B) Okul Müdürü
    C) Rehberlik hizmetlerinden sorumlu Müdür Yardımcısı
    D) Koordinatör Rehber Öğretmen
    E) Müdür Baş Yardımcısı

    15.Psikolojik danışma etkinliği sürecinde çözüm ve alternatiflerin üretilmesi hangi basamağın içinde yer alır?
    A) Teşhis-tanı
    B) Analiz
    C) Prognoz
    D) Sentez
    E) izleme

    Cevaplar: 1-E 2-D 3-D 4-C 5-D 6-C 7-D 8-C 9-A 10-A 11-E 12-D 13-B 14-A 15-A
    (kaynak: ogretmensitemiz.com)
    📌Türkiyenin En Büyük UZMAN ÖĞRETMEN ve BAŞÖĞRETMEN paylaşım grubuna katılın!https://t.me/uzmanogretmenlik
    📌Uzman Öğretmenlik-Başöğretmenlik Sınavı Soru Çözüm grubuna katılın! https://t.me/uzmanogretmenliksorucozum

    Yazı kaynağı : www.ogretmenx.com

    Öğrenme ve Öğretme Süreçleri [Modül 1]

    Öğrenme ve Öğretme Süreçleri [Modül 1]

    Uzman öğretmenlik sınavı 1. Modül Öğrenme ve Öğretme Süreçleri ile ilgili konu tarama testleri ve deneme sınavları aşağıdadır. Testlerimiz her gün güncellenmekte ve yeni testler eklenmektedir. Testleri çözmek için aşağıdaki bağlantılara tıklayın.

    1. Öğrenme ve Öğretme Süreçleri Testleri

    Öğrenme ve Öğretme Süreçleri [ Modül 1 ] Test 13 çözmek için buraya tıklayın.

    Öğrenme ve Öğretme Süreçleri [ Modül 1 ] Test 12 çözmek için buraya tıklayın.

    Öğrenme ve Öğretme Süreçleri [ Modül 1 ] Test 11 çözmek için buraya tıklayın.

    Öğrenme ve Öğretme Süreçleri [ Modül 1 ] Test 10 çözmek için buraya tıklayın.

    Öğrenme ve Öğretme Süreçleri [ Modül 1 ] Test 9 çözmek için buraya tıklayın.

    Öğrenme ve Öğretme Süreçleri [ Modül 1 ] Test 8 çözmek için buraya tıklayın.

    Öğrenme ve Öğretme Süreçleri [ Modül 1 ] Test 7 çözmek için buraya tıklayın.

    Öğrenme ve Öğretme Süreçleri [ Modül 1 ] Test 6 çözmek için buraya tıklayın.

    Öğrenme ve Öğretme Süreçleri [ Modül 1 ] Test 5 çözmek için buraya tıklayın.

    Öğrenme ve Öğretme Süreçleri [ Modül 1 ] Test 4 çözmek için buraya tıklayın.

    Öğrenme ve Öğretme Süreçleri [ Modül 1 ] Test 3 çözmek için buraya tıklayın.

    Öğrenme ve Öğretme Süreçleri [ Modül 1 ] Test 2 çözmek için buraya tıklayın.

    Öğrenme ve Öğretme Süreçleri [ Modül 1 ] Test 1 çözmek için buraya tıklayın.

    Öğrenme ve Öğretme Süreçleri [ Modül 1 ] Konu Özetleri, Çalışma Notları için tıklayın.

    Öğrenme ve Öğretme Süreçleri Modülü hakkında bilgiler

    2022 Uzman öğretmenlik sınavında çıkacak modüllerden birincisi Öğrenme ve Öğretme Süreçleri modülüdür. Öğrenme ve Öğretme Süreçleri modülü %15’lik bir dilim oluşturuyor. Buna göre toplam 100 sorudan 15 tanesi bu modülden sorulacak. Başöğretmenlik sınavında ise Öğrenme ve Öğretme Süreçleri modülü %12’lik bir dilim oluşturuyor ve 12 soru sorulması bekleniyor.

    Uzman öğretmenlik sınav konuları ve soru dağılımları şöyledir.

    Uzman Öğretmenlik Sınav Konuları ve Soru Dağılımı

    Başöğretmenlik Sınav Konuları ve Soru Dağılımı

    Yazı kaynağı : sorucoz.net

    Yorumların yanıtı sitenin aşağı kısmında

    Ali : bilmiyorum, keşke arkadaşlar yorumlarda yanıt versinler.

    Yazının devamını okumak istermisiniz?
    Yorum yap