Bu sitede bulunan yazılar memnuniyetsizliğiniz halınde olursa bizimle iletişime geçiniz ve o yazıyı biz siliriz. saygılarımızla

    haydi çoçuklar camiye 2023 hediyeleri

    1 ziyaretçi

    haydi çoçuklar camiye 2023 hediyeleri bilgi90'dan bulabilirsiniz

    Şartname - Haydi Çocuklar Camiye

    Bu Aydınlatma Metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“KVK Kanunu”) “Veri Sorumlusunun Aydınlatma Yükümlülüğü” kenar başlıklı 10 uncu maddesi uyarınca ve KVK Kanunu kapsamında veri sorumlusu olan Server Yaşam Vakfı tarafından, Haydi Çocuklar Camiye Projesi (“Proje”) katılımcılarına ait kişisel veriler hususunda bilgilendirme yapmak amacıyla hazırlanmıştır. KVK Kanunu uyarınca veri sorumlusu sıfatını haiz Server Yaşam Vakfı’nın merkez adresi “Kısıklı Mah. Alemdağ Cad. No: 75/3, Üsküdar, İstanbul” dur.

    Veri Sorumlusunun Kimliği

    Proje kapsamında işlenen kişisel verileriniz bakımından veri sorumlusu Server Yaşam Vakfı’dır.

    Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

    Bu Proje’de aşağıda yer alan kişisel verileriniz işlenmektedir:

    - Kimlik verisi: Ad, soyad, doğum tarihi ve cinsiyet bilgisi ile veli adı soyadı; Proje’ye katılımınızın değerlendirilmesi, Proje kayıt işlemlerinizin gerçekleştirilmesi ve Proje süreçlerinin yürütülmesi amaçlarıyla,

    - İletişim verisi: Ülke, şehir, ilçe bilgisi ile cep telefonu numarası; Proje’ye katılım sağlanacak yerin tespiti ve aynı yerden Proje’ye katılanlarla puanlamanın yapılabilmesi ve Proje’ye ilişkin duyuruların katılımcıya iletilmesi amacıyla,

    Kişisel Verilerin Aktarımı

    Proje kapsamında elde edilen kişisel verileriniz, dereceye girilmesi durumunda ödül süreçlerinin yürütülmesi amacıyla Proje Ortağı STK’lara aktarılabilecektir. Bunların listesine, Proje Şartnamesi’nden ulaşılabilmektedir. Anılan amaçlar ve taraflar dışında herhangi bir kişi, kurum veya kuruluşa kişisel veri aktarımı yapılmamaktadır. KVK Kanunu’nun 28 inci maddesinde öngörülen muafiyet durumları saklıdır.

    Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

    Kişisel verileriniz, Proje’nin internet sitesinin “Kayıt Ol” sayfasında bulunan form aracılığı ile otomatik yollarla elde edilmektedir. Kişisel verileriniz, KVK Kanunu’nun 5 inci maddesinin ikinci fıkrasının (c) bendindeki “Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

    İlgili Kişilerin Hakları ve Veri Sorumlusuna Başvuru

    Proje katılımcıları; KVK Kanunu’nun 11 inci maddesinde düzenlenen haklarını, KVK Kanunu’nun 13 üncü maddesi ve Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ hükümleri çerçevesinde Server Yaşam Vakfı’na başvurmak suretiyle kullanabilir. KVK Kanunu’nun 13 üncü maddesi uyarınca yapılacak yazılı başvurular “Kısıklı Mah. Alemdağ Cad. No: 75/3, Üsküdar, İstanbul” adresine, kayıt formunda bildirilen elektronik posta adresinden gönderilecek başvurular ise “[email protected]” adresine iletilebilir.

    Yazı kaynağı : www.haydicocuklarcamiye.com

    Haydi Çocuklar Camiye | Kayıt Ol

    "Haydi Çocuklar Camiye" projesi başladı

    Her yıl büyük bir ilgiyle karşılanan “Haydi Çocuklar Camiye” projesi, bu yılda çocuklarla “Namazını Kıl, Puanları Topla, Ödülünü Al!” sloganıyla buluştu.

    Bugün Sabah Namazı ile başlayan yarışma, 3 Şubat 2023 Cuma günü Yatsı Namazı ile sona erecektir.

    CEMAATLE NAMAZ DAHA FAZLA KAZANDIRIYOR

    Yarışmaya katılan çocuklar namaz vaktinde camide cemaatle veya herhangi bir yerde namaz kılarak puan kazanacaklar. Camide cemaatle kılınan namazlara ek olarak artı puan verilecektir. Kılınan namazları ebeveynleri otomasyon sistemi üzerinden işaretleyecek.

    Mekân sınırlaması olmayan yarışmada başarılı olmak için, 10 gün boyunca namazların vakti içerisinde eda edilmesi yeterli olacak.

    Çocukların her zaman vaktinde namaz kılarak puan kazanacağı “Haydi Çocuklar Camiye” ile ilgili bütün duyurular sosyal medya hesaplarından ve katılımcılara mesaj yoluyla yapıldı.

    VAKTİNDE KILINAN HER NAMAZ PUAN KAZANDIRACAK

    Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklara namaz kılmayı sevdirmeyi amaçlayan projeye katılım yaş sınırı yoktur. Ancak hediye çekilişi 6-13 yaş arası kız ve erkek çocuklar için yapılacak.

    Sabah Namazına 10 puan, Yatsı Namazına 8 puan verilen yarışmada, Öğle, İkindi ve Akşam Namazlarından ise 5’er puan kazanılıyor. Camide cemaatle kılınan sabah ve yatsı namazları için ek olarak 3 puan, öğle, ikindi ve akşam namazları için ek olarak 2 puan kazanılıyor.

    Projeye katılacak çocuklar namazlarını evde veya camide kılabileceği gibi tüm vakit namazlarını ebeveynleriyle birlikte cemaat yaparak veya bireysel olarak da kılabilir. Sadece bir yarışma olmayıp deneyimleme eksenli bir etkinlik olan Haydi Çocuklar Camiye projesi, iyi bir geleceğin güzel ahlaklı ve iç huzura sahip kişiler yetiştirmekle olacağı inancıyla düzenleniyor.

    GÜVEN ESASLI BİR YARIŞMA

    Çocukların sevgi, merhamet ve güven duygularınızı geliştirmek üzere yarışmada herhangi bir denetleme olmayacak. Katılımcının veya ebeveynin siteden yapmış olduğu namaz girişleri baz alınacak.

    BİNLERCE AKILLI SAAT HEDİYE EDİLECEK

    Proje sonunda 380 ile 450 arası puan kazanan kız çocuklar ile 400 ile 450 arası puan kazanan erkek çocuklar içerisinden, yapılan çekilişte binlerce çocuğa akıllı saat hediyesi verilecek.

    Projede, ebeveynlerin aile ödülü belirleyerek çocuklarını namaza teşvik etmesi tavsiye ediliyor.

    Yazı kaynağı : www.haber7.com

    Haydi Çocuklar Camiye 2023 kayıt başvuru ne zaman? Haydi Çocuklar Camiye ödülleri nelerdir?

    Haydi Çocuklar Camiye 2023 kayıt başvuru ne zaman? Haydi Çocuklar Camiye ödülleri nelerdir?

    Haydi Çocuklar Camiye 2023 kayıt başvuru ne zaman? Namazını Kıl, Puanları Topla, Ödülünü Al sloganıyla yapılan Haydi Çocuklar Camiye ödülleri nelerdir? Geçtiğimiz yıl yapılan ve büyük ilgi gören Haydi Çocuklar Camiye yarışmasında puanlama ve ödüller merak ediliyor. Mekan sınırlaması olmayan yarışma 10 gün sürecek.

    HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE 2023 KAYIT BAŞVURU NE ZAMAN?

    25 Ocak 2023 itibariyle başlayan yarışma 3 Şubat 2023 Cuma günü yatsı namazı ile sona erecek.

    HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE PUAN NASIL KAZANILIR?

    Yarışmaya katılan çocuklar namaz vaktinde camide cemaatle veya herhangi bir yerde namaz kılarak puan kazanacaklar. Camide cemaatle kılınan namazlara ek olarak artı puan verilecektir. Kılınan namazları ebeveynleri otomasyon sistemi üzerinden işaretleyecek. 

    Mekân sınırlaması olmayan yarışmada başarılı olmak için, 10 gün boyunca namazların vakti içerisinde eda edilmesi yeterli olacak.

    Çocukların her zaman vaktinde namaz kılarak puan kazanacağı “Haydi Çocuklar Camiye” ile ilgili bütün duyurular sosyal medya hesaplarından ve katılımcılara mesaj yoluyla yapıldı.

    HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE PUANLAMA NASIL YAPILIR?

    Sabah Namazına 10 puan, Yatsı Namazına 8 puan verilen yarışmada, Öğle, İkindi ve Akşam Namazlarından ise 5’er puan kazanılıyor. Camide cemaatle kılınan sabah ve yatsı namazları için ek olarak 3 puan, öğle, ikindi ve akşam namazları için ek olarak 2 puan kazanılıyor.

    Projeye katılacak çocuklar namazlarını evde veya camide kılabileceği gibi tüm vakit namazlarını ebeveynleriyle birlikte cemaat yaparak veya bireysel olarak da kılabilir.

    HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE 2023 ÖDÜLLERİ

    Proje sonunda 380 ile 450 arası puan kazanan kız çocuklar ile 400 ile 450 arası puan kazanan erkek çocuklar içerisinden, yapılan çekilişte binlerce çocuğa akıllı saat hediyesi verilecek.

    Yazı kaynağı : www.turkiyegazetesi.com.tr

    Yorumların yanıtı sitenin aşağı kısmında

    Ali : bilmiyorum, keşke arkadaşlar yorumlarda yanıt versinler.

    Yazının devamını okumak istermisiniz?
    Yorum yap