Bu sitede bulunan yazılar memnuniyetsizliğiniz halınde olursa bizimle iletişime geçiniz ve o yazıyı biz siliriz. saygılarımızla

    haydi çoçuklar camiye ödülleri 2023

    1 ziyaretçi

    haydi çoçuklar camiye ödülleri 2023 bilgi90'dan bulabilirsiniz

    Şartname - Haydi Çocuklar Camiye

    Bu Aydınlatma Metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“KVK Kanunu”) “Veri Sorumlusunun Aydınlatma Yükümlülüğü” kenar başlıklı 10 uncu maddesi uyarınca ve KVK Kanunu kapsamında veri sorumlusu olan Server Yaşam Vakfı tarafından, Haydi Çocuklar Camiye Projesi (“Proje”) katılımcılarına ait kişisel veriler hususunda bilgilendirme yapmak amacıyla hazırlanmıştır. KVK Kanunu uyarınca veri sorumlusu sıfatını haiz Server Yaşam Vakfı’nın merkez adresi “Kısıklı Mah. Alemdağ Cad. No: 75/3, Üsküdar, İstanbul” dur.

    Veri Sorumlusunun Kimliği

    Proje kapsamında işlenen kişisel verileriniz bakımından veri sorumlusu Server Yaşam Vakfı’dır.

    Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

    Bu Proje’de aşağıda yer alan kişisel verileriniz işlenmektedir:

    - Kimlik verisi: Ad, soyad, doğum tarihi ve cinsiyet bilgisi ile veli adı soyadı; Proje’ye katılımınızın değerlendirilmesi, Proje kayıt işlemlerinizin gerçekleştirilmesi ve Proje süreçlerinin yürütülmesi amaçlarıyla,

    - İletişim verisi: Ülke, şehir, ilçe bilgisi ile cep telefonu numarası; Proje’ye katılım sağlanacak yerin tespiti ve aynı yerden Proje’ye katılanlarla puanlamanın yapılabilmesi ve Proje’ye ilişkin duyuruların katılımcıya iletilmesi amacıyla,

    Kişisel Verilerin Aktarımı

    Proje kapsamında elde edilen kişisel verileriniz, dereceye girilmesi durumunda ödül süreçlerinin yürütülmesi amacıyla Proje Ortağı STK’lara aktarılabilecektir. Bunların listesine, Proje Şartnamesi’nden ulaşılabilmektedir. Anılan amaçlar ve taraflar dışında herhangi bir kişi, kurum veya kuruluşa kişisel veri aktarımı yapılmamaktadır. KVK Kanunu’nun 28 inci maddesinde öngörülen muafiyet durumları saklıdır.

    Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

    Kişisel verileriniz, Proje’nin internet sitesinin “Kayıt Ol” sayfasında bulunan form aracılığı ile otomatik yollarla elde edilmektedir. Kişisel verileriniz, KVK Kanunu’nun 5 inci maddesinin ikinci fıkrasının (c) bendindeki “Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

    İlgili Kişilerin Hakları ve Veri Sorumlusuna Başvuru

    Proje katılımcıları; KVK Kanunu’nun 11 inci maddesinde düzenlenen haklarını, KVK Kanunu’nun 13 üncü maddesi ve Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ hükümleri çerçevesinde Server Yaşam Vakfı’na başvurmak suretiyle kullanabilir. KVK Kanunu’nun 13 üncü maddesi uyarınca yapılacak yazılı başvurular “Kısıklı Mah. Alemdağ Cad. No: 75/3, Üsküdar, İstanbul” adresine, kayıt formunda bildirilen elektronik posta adresinden gönderilecek başvurular ise “[email protected]” adresine iletilebilir.

    Yazı kaynağı : www.haydicocuklarcamiye.com

    Haydi Çocuklar Camiye | Kayıt Ol

    Server Yaşam Vakfı'ndan 'Haydi Çocuklar Camiye' projesi!

    Server Yaşam Vakfı'ndan 'Haydi Çocuklar Camiye' projesi!

    Server Yaşam Vakfı tarafından düzenlenen Haydi Çocuklar Camiye projesi kapsamında "Namazını kıl, puanları topla, ödülünü al" etkinliğiyle çocukların namaz alışkanlığı kazanması amaçlanıyor.

    25 Ocak 2023 Çarşamba günü Sabah Namazı ile başlayıp, 3 Şubat 2023 Cuma günü Yatsı Namazı ile sona erecektir. Kaydolmak isteyenler, www.haydicocuklarcamiye.com web sayfasından kayıt yapabilecekler.

    Cemaatle Namaz Daha Fazla Kazandırıyor

    Yarışmaya katılan çocuklar namaz vaktinde camide cemaatle veya herhangi bir yerde namaz kılarak puan kazanacaklar. Camide cemaatle kılınan namazlara ek olarak artı puan verilecektir. Kılınan namazları ebeveynleri otomasyon sistemi üzerinden işaretleyecek. 

    Mekân sınırlaması olmayan yarışmada başarılı olmak için, 10 gün boyunca namazların vakti içerisinde eda edilmesi yeterli olacak.

    Çocukların her zaman vaktinde namaz kılarak puan kazanacağı “Haydi Çocuklar Camiye” ile ilgili bütün duyurular sosyal medya hesaplarından ve katılımcılara mesaj yoluyla yapıldı.

    Vaktinde kılınan her namaz puan kazandıracak

    Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklara namaz kılmayı sevdirmeyi amaçlayan projeye katılımda yaş sınırı yoktur. Ancak hediye çekilişi 6-13 yaş aralığındaki kız ve erkek çocuklar için yapılacak. 

    Sabah Namazına 10 puan, Yatsı Namazına 8 puan verilen yarışmada, Öğle, İkindi ve Akşam Namazlarından ise 5’er puan kazanılıyor. Ek olarak camide cemaatle kılınan Sabah ve Yatsı namazları için 3 puan, diğer vakitler için ise 2 puan kazanılıyor.
    Projeye katılacak çocuklar namazlarını evde veya camide kılabileceği gibi tüm vakit namazlarını ebeveynleriyle birlikte cemaat yaparak veya bireysel olarak da kılabilir. Sadece bir yarışma olmayıp deneyimleme eksenli bir etkinlik olan Haydi Çocuklar Camiye projesi, iyi bir geleceğin güzel ahlaklı ve iç huzura sahip kişiler yetiştirmekle olacağı inancıyla düzenleniyor.

    Ara etkinliklerde sürpriz hediyeler verilecek

    Proje sonunda 380 ile 450 arası puan kazanan kız çocuklar ile 400 ile 450 arası puan kazanan erkek çocuklar içerisinden, kura ile yapılan çekilişte binlerce çocuğa sürpriz hediyeler verilecek.
    Asıl ödülün ebeveynler ve büyükler tarafından verilmesi tavsiye ediliyor.

    Server Yaşam Vakfı Hakkında

    Server Yaşam Vakfı, İnsanlığın varoluş gayesini fark etmesi ve gerçek iç huzura ermesi için yaşamın her alanında çalışmayı görev edinmiştir
    Hedef kitlesini coğrafi sınırların, kan bağının ve dil birliğinin ötesinde, dünya üzerinde yaşayan 8 milyar insan olarak belirleyen Server Yaşam Vakfı, evrensel etik kuralları ve erdemli yaşamın ayrılmaz parçaları olan adalet, bağımsızlık, doğruluk, güven, kalite ve safiyeti ilke olarak benimsedi.

    Server Yaşam Vakfı iyiliğin ve sevginin hüküm sürdüğü, insanların bedenen ve zihnen emniyet içerisinde yaşadığı bir dünya hayal etti. Böyle bir değişimin mümkün olduğuna yürekten inanıyor ve bunun kendi içimizden başlaması gerektiğini söylüyor.
    Server Yaşam Vakfı, samimi bir niyet, sağduyu ve sevgiyi merkeze alarak, varoluş gayemize yönelip gerçek iç huzura erdirecek olan bu değişimin bir parçası olmak için yola çıktı.

    Bu bağlamda, sosyal ilişkilerinde sevgiyi esas alan, okuyan, ilme önem veren, iyi niyetli, dürüst ve sağduyulu bireylerin yetişmesine katkıda bulunmak öncelikli hedef olarak belirlendi.

    Yazı kaynağı : www.haber7.com

    Haydi Çocuklar Camiye Yarışması

    Haydi Çocuklar Camiye Yarışması

    Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu Bursu Başvuruları 2024-2025

    Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası Beste Yarışması

    BİSEP Ortaöğretim Öğrencileri Bilim Projesi Yarışması

    Attila İlhan Liseli Gençler Kompozisyon Yarışması

    Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 100 Yıl Marş Yarışması

    Salih Zeki Matematik Projeleri Yarışması

    Umut Vakfı Resim Yarışması

    Tarsus Belediyesi Üniversite Burs Başvuruları

    ASELSAN & MEB Lise Öğrencileri Arası Resim Yarışması

    TİHEK Ayrımcılığa Sıfır Tolerans Fotoğraf Yarışması

    Yazı kaynağı : www.guncel-egitim.org

    Yorumların yanıtı sitenin aşağı kısmında

    Ali : bilmiyorum, keşke arkadaşlar yorumlarda yanıt versinler.

    Yazının devamını okumak istermisiniz?
    Yorum yap