deprem son dakika bingöl
deprem son dakika bingöl bilgi90'dan bulabilirsiniz
Son Dakika: Erzurum'da korkutan deprem
Erzurum'un Çat ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 23.30'da merkez üssü, Erzurum'un Çat ilçesi olan 4,9 büyüklüğünde deprem kaydedildi.
Sarsıntının 6,99 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Deprem Bingöl ve çevre illerde de hissedildi.
Öte yandan Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Bingöl olarak açıkladı.
Yazı kaynağı : www.cumhuriyet.com.tr
Bingöl'de deprem mi oldu? 16 Eylül 2022 Bingöl'de nerede deprem oldu? Bingöl'de kaç büyüklüğünde deprem oldu? Merkez üssü neresi?
AFAD ve Kandilli verilerine göre 16 Eylül Cuma günü deprem oldu mu merak ediliyor. Peki, bugün deprem oldu mu? Son dakika: Bingöl'de deprem mi oldu? 16 Eylül Cuma Bingöl'de kaç büyüklüğünde deprem oldu? Merkez üssü neresi? Bingöl'de deprem nerede oldu? Merkez üssü neresidir? İşte detaylar...
AFAD verilerine göre Erzurum'da saat 23:30'da 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Bingöl ve diğer çevre illerden de hissedildi.
AFAD Twitter paylaşımı:
"#Deprem
Büyüklük : 4.9 (Mw)
Yer : Çat (Erzurum)
Tarih-Saat : 16.09.2022, 23:30:35 TSİ
Enlem : 39.4111 N
Boylam : 40.6101 E
Derinlik : 6.99 km"
AFAD verilerine göre deprem merkez üssü Erzurum'un Çat ilçesi olarak belirlendi.
Kandilli Rasathanesi verilerine göre ise Bingöl (Elmalı-Yedisu) 'da 4.9 büyüklüğünde deprem oldu.
Kandilli Rasathanesi'ne göre 16 Eylül Cuma bugün saat 23:30'da Bingöl'de 4.9 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin merkez üssü Bingöl (Elmalı-Yedisu) olarak belirlendi.
Yazı kaynağı : www.haberler.com
Erzurum'da 4,9 büyüklüğünde deprem
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 23.30'da merkez üssü Çat ilçesi olan 4,9 büyüklüğünde deprem kaydedildi.
15 kilometre derinlikte meydana gelen deprem, Bingöl ve çevre illerde de hissedildi.
AFAD, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisinin alındığını paylaştı.
Erzurum Valisi Memiş: Şu anlık olumsuz bir durum bulunmuyor
Erzurum Valisi Okay Memiş, il merkezinde sarsıntının çok hissedilmediğini belirterek, "Deprem Çat ilçesinde daha çok hissedildi. Jandarmamız, AFAD ekiplerimiz, köy muhtarlarımızla irtibatta. Erzurum genelinde şu anlık olumsuz bir durum bulunmuyor." dedi.
Erzurum Valiliği'nden de "İl merkezi ve çevre illerden de hissedilen deprem sonrası, AFAD, belediye, jandarma, karayolları, emniyet ve sağlık ekiplerimiz ilçe merkezi ve köylere intikal ederek, tarama faaliyetlerine başlamıştır. An itibariyle can ve mal kaybına yönelik olumsuz bir durum bulunmamaktadır." açıklaması yapıldı.
Bingöl Valiliği: Herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı
Bingöl Valiliği de ilk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığını açıkladı.
Yazı kaynağı : www.trthaber.com
Yorumların yanıtı sitenin aşağı kısmında
Ali : bilmiyorum, keşke arkadaşlar yorumlarda yanıt versinler.