Bu sitede bulunan yazılar memnuniyetsizliğiniz halınde olursa bizimle iletişime geçiniz ve o yazıyı biz siliriz. saygılarımızla

    düzce deprem son dakika 2023

    1 ziyaretçi

    düzce deprem son dakika 2023 bilgi90'dan bulabilirsiniz

    D�zce deprem mi oldu? 16 Mart son dakika D�zce'de deprem

    SON DAKİKA İRAN SINIRINDA DEPREM! 17 Mart 2023 AFAD ve Kandilli açıkladı: İran'da deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde ve büyüklüğünde?

    Bugün Düzce’de okullar tatil mi edildi? Bolu depremi sonrası 17 Mart 2023 Cuma Düzce'de okullar tatil mi? Valilik açıkladı!

    Bugün Düzce’de okullar tatil mi edildi? Bolu depremi sonrası 17 Mart 2023 Cuma Düzce'de okullar tatil mi? Valilik açıkladı!

    Düzce'de bugün de okullar tatil edildi. Düzce Valisi Cevdet Atay dün, kentin yanı sıra İstanbul ve Ankara'dan da hissedilen Bolu depremine ilişkin konuştu. Panikleyerek korkan çocukların evlerine gönderildiği aktarıldı. Okullarda eğitime bugünlük ara verildi. Yarın için henüz açıklamada bulunulmadı.

    DÜZCE'DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

    Bolu'da meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem birçok ilde paniğe neden oldu. Deprem, Bolu'nun yanı sıra Düzce'de de şiddetli bir şekilde hissedildi.

    Düzce Valisi Cevdet Atay, deprem sonrası açıklamada bulundu. Vali Atay, Bolu'da meydana gelen depremin Düzce'de de hissedildiğini dile getirdi.

    DÜZCE'DE 17 MART CUMA GÜNÜ OKULLAR TATİL Mİ?

    Okullar tatil edildi. Dün valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

    "İlimizde bugün ( 16 Mart) yaşanan 4.8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 17.03.2023 Cuma günü bir (1) gün süreyle eğitim - öğretime ara verilmiştir.

    Ayrıca Kamuda çalışan engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacaktır.

    Kamuoyuna duyurulur."

    Yazı kaynağı : www.mynet.com

    Düzce deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika Düzce depremleri! 16 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi!

    Düzce deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika Düzce depremleri! 16 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi!

    Düzce deprem mi oldu? Sorusu, geçtiğimiz dakikalar içerisinde gerçekleşenler arasında en çok merak edilenler arasında yer aldı. Zaman zaman gerçekleşen artçı depremler nedeniyle vatandaşlar Düzce deprem mi oldu? Sorusuna internet üzerinde yanıt arıyor. Peki, Düzce deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika Düzce depremleri! 16 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi!

    DÜZCE DEPREM Mİ OLDU?

    Kandili Rasathanesi tarafından sağlanmakta olan bilgilere göre bugün Düzce 'da gün içerisinde birçok deprem gerçekleşti. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi son dakika deprem haberleri ile vatandaşalar anlık deprem haberleri veriyor. Kandilli Rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor.

    SON DAKİKA DÜZCE DEPREM Mİ OLDU?

    AFAD tarafından paylaşılmakta olan resmi bilgilere göre saat 13:55'da Bolu/Kızılağı merkezli deprem meydana geldi. Hissedilen depremin büyüklüğü AFAD kayırlarına 4.7 olarak yansıdı.

    Düzce deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika Düzce depremleri! 16 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi!

    DÜZCE SON DEPREMLER LİSTESİ GÜNCEL

    Yazı kaynağı : www.haberler.com

    Son dakika Düzce'de deprem

    Son dakika Düzce'de deprem

    SON DAKİKA! Edinilen son dakika bilgilerine göre Bolu'da 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bazı uygulama ve Google sisteminden kullanıcılarına depremden yaklaşık bir dakika önce bildirim gitti. Meydana gelen deprem Düzce'de, Sakarya ve Kocaeli'de de hissedilirken olumsuz bir durum oluşmadığı öğrenildi.

    MERKEZ ÜSSÜ BOLU!

    AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Bolu'da 13.55'te 8.13 kilometre derinlikte 4,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

    Yazı kaynağı : www.istekocaeli.com

    Yorumların yanıtı sitenin aşağı kısmında

    Ali : bilmiyorum, keşke arkadaşlar yorumlarda yanıt versinler.

    Yazının devamını okumak istermisiniz?
    Yorum yap